20190320_084616.jpg

Bouwrijp maken regio Utrecht en Zuid- Holland

Op zoek naar een betrouwbaar sloopbedrijf om uw grond bouwrijp te maken? Onderwater Sloopwerken is uw partner voor zakelijke en particuliere sloopdiensten in de regio’s Utrecht en Zuid-Holland. Wij hebben ruim ervaring in het vak en we zijn gespecialiseerd in diverse soorten sloopwerkzaamheden. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakmanschap, maar ook op een klantvriendelijke service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als sloopbedrijf zijn we gespecialiseerd in het bouwrijp maken van percelen en terreinen. Wij zijn een sloopaannemer met ervaren mensen en de nieuwste machines!

Wat is bouwrijp maken?

Een terrein bouwrijp maken betekent dat het bouwterrein vrij wordt gemaakt van obstakels, dat de grond schoon wordt gemaakt, en de nodige voorzieningen zoals verhardingen worden aangebracht. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er eerst een oud pand gesloopt moet worden of dat de bodem gesaneerd moet worden. Er moet eerst worden opgeruimd en afgewerkt, maar het kan ook zijn dat de grond verbeterd moet worden door het op te hogen of af te vlakken. Ook onkruid of begroeiingen zoals bomen en struiken moeten verwijderd worden. De bouwer moet als het ware direct de schop in de grond kunnen steken om te starten met de bouw.

Bouwrijp maken regio Utrecht

Wilt u uw bouwgrond in regio Utrecht bouwrijp maken? Dan bent u bij Onderwater Sloopwerken aan het juiste adres. We hebben uitgebreide ervaring met het bouwrijp maken van grond.

Bouwrijp maken regio Utrecht en Zuid- Ho
Bouwrijp maken regio Utrecht en Zuid- Ho

Bouwrijp maken regio Zuid-Holland

Op zoek naar een sloopwerker die actief is in regio Zuid-Holland? Dan bent u bij Onderwater Sloopwerken aan het juiste adres! We zorgen ervoor dat u het terrein opnieuw in kunt richten en u de grond kunt gebruiken naar wens. Vanaf het plan tot aan de uitvoering staan wij u bij. De totale som voor het bouwrijp maken is uiteraard afhankelijk van de omvang van de grond

Neem contact met ons op!

Wilt u een bepaald stuk grond bouwrijp laten maken, bijvoorbeeld voor de aanleg van woningen? Wij zijn u graag professioneel en flexibel van dienst. U kunt ons een e-mail sturen naar info@onderwater-sloopwerken.nl of bellen naar 06 – 44 87 88 17