Grondwerken regio Utrecht en Zuid- Holland

De machines waar wij grondwerken mee uitvoeren, voldoen aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. We werken dus veilig en milieuvriendelijk. In combinatie met een ervaren en gemotiveerd team maakt dit ons sterk. Wij beschikken over diverse machines waarmee wij uiteenlopende grondwerken uitvoeren, van aanleg van rioleringen tot verhardingen en bodemsaneringen. Ons aanbod is zeer ruim. Elke aanvraag kunnen we zeer nauwkeurig afstemmen op uw wensen. Maak gebruik van onze expertise en ervaring om u te laten adviseren en inspireren. 

Grondwerken regio Utrecht

Graaf- of grondwerken nodig in regio Utrecht? Onderwater Sloopwerken is gespecialiseerd in grondwerken. De basis van een mooie grond zoals een mooie, gezonde tuin of strak gelegd straatwerk is het grondwerk. Grondwerken kunnen bestaan uit graafwerk voor het aanleggen van drainage, leidingen of riolering, het afgraven van oude grond etc. 
Onderwater Sloopwerken heeft kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan. Wij doen voortdurend ons best om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Daarbij hanteren wij strenge eisen ten aanzien van de kwaliteit. Op onze website kun u foto’s bekijken van onze projecten.

IMG-20170920-WA0047.jpeg
IMG-20170424-WA0010.jpeg

Grondwerken regio Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerken? Onderwater Sloopwerken is de expert op het gebied van grondwerken. Woont u in regio Zuid-Holland? Geen probleem! We zijn in heel Nederland werkzaam. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten grondwerken. Het ontgraven en aanvullen van bouwputten, het leveren van grond, zand en verhardingen etc. Wij beschikken over een zeer breed machinepark, zodat wij altijd met de meest geschikte machines onze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op!

Heeft u graaf- of grondwerken nodig? Wij helpen u graag met advies op maat, het plan en de uitvoering. U kunt ons een e-mail sturen naar info@onderwater-sloopwerken.nl of bellen naar 06 – 44 87 88 17