OVER ONS

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Wij richten ons op de trends in de industrie: duurzaamheid, recycling en het minimaliseren van de negatieve externe effecten. We zijn flexibel en oplossingsgericht. We proberen om zoveel mogelijk mee te denken en samen te werken met de Opdrachtgevers. We streven ernaar om iedere opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Wij vinden het belangrijk om met machines te werken die efficiënt werken en weinig schade aanbrengen aan het milieu. Onze machines zijn uitgerust met start/stop systeem, uitlaatgasfilters en trillingsdempers om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Daarnaast zijn onze machines geluidsarm en voldoen ze aan de nieuwste veiligheidseisen. Ons personeel is ervaren, gedreven en gecertificeerd. Al onze standaarden zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving. We willen de overlast voor de omgeving minimaliseren en toch maximale output garanderen.

 

Wilt u advies op maat over een project? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We denken graag met u mee!