Recycling regio Utrecht en Zuid- Holland

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom maken wij actief gebruik van recycling. We leveren kwaliteit en precisiewerk voor kleine en grote projecten. Als sloopbedrijf zijn we actief in heel Nederland.

Recycling regio Utrecht

Op zoek naar een sloopbedrijf voor recycling in regio Utrecht? Bij Onderwater Sloopwerken zijn we ervaren in het uitvoeren van recycling. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Wij richten ons op duurzaamheid, recycling en het minimaliseren van de negatieve externe effecten. Wij vinden het belangrijk om met machines te werken die efficiënt werken en weinig schade aanbrengen aan het milieu. Wij proberen zoveel mogelijk materialen vooraf te demonteren om het later opnieuw op de markt te kunnen brengen voor hergebruik. 

20190320_084616.jpg
volvoec300.jpg

Recycling regio Zuid-Holland

Op zoek naar een sloopbedrijf voor recycling in regio Zuid-Holland? Bij Onderwater Sloopwerken zijn we ervaren in het uitvoeren van allerlei sloopwerken waaronder recycling. Materialen die niet geschikt zijn voor hergebruik worden zoveel mogelijk van elkaar gescheiden en verder gerecycled. 
Onze machines zijn uitgerust met een start/stop systeem, uitlaatgasfilters en trillingsdempers om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Daarnaast zijn onze machines geluidsarm en voldoen ze aan de nieuwste veiligheidseisen. Ons personeel is ervaren, gedreven en gecertificeerd. Al onze standaarden zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving. We willen de overlast voor de omgeving minimaliseren en toch maximale output garanderen.
We zijn flexibel en zorgen altijd voor een oplossing. We proberen om zoveel mogelijk mee te denken en samen te werken met onze opdrachtgevers. Ons streven is om ieder project zo efficiënt en duurzaam mogelijk uit te voeren.

Neem contact met ons op

Wilt u advies op maat over een project? Of bent u benieuwd naar onze recycling werkzaamheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. We denken graag met u mee! Stuur ons een e-mail naar info@onderwater-sloopwerken.nl of bel naar 06 – 44 87 88 17.