Sloopwerken regio Utrecht en Zuid- Holla

Sloopwerken regio Utrecht en Zuid- Holland

Wij zijn ervaren in sloopwerken en richten ons op duurzaamheid, recycling en het minimaliseren van de negatieve externe effecten. We zijn flexibel en oplossingsgericht. We proberen om zoveel mogelijk mee te denken en samen te werken met de onze klanten. We streven ernaar om iedere opdracht zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.
​We voeren diverse sloopwerken uit:

Sloopwerken regio Utrecht

We voeren diverse sloopwerken uit:
⦁    Betonvloer slopen;
⦁    Huis/gebouw slopen;
⦁    Bodemsaneringen;
⦁    Asbestsaneringen;
⦁    Grondwerkzaamheden;
⦁    Stelconplaten leggen.

 

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf voor al uw sloopwerken in regio Utrecht? Onderwater Sloopwerken is gespecialiseerd in diverse sloopwerken. We zijn actief in heel Nederland en worden ingezet voor de meest uiteenlopende sloopwerken. Wij staan voor zowel kleine als grote projecten voor u klaar.
 

Sloopwerken regio Utrecht en Zuid- Holla
IMG-20170323-WA0002.jpeg

Onze machines voldoen aan de veiligheidseisen

Wij vinden het belangrijk om met machines te werken die efficiënt werken en weinig schade aanbrengen aan het milieu. Onze machines zijn uitgerust met een start/stop systeem, uitlaatgasfilters en trillingsdempers om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Daarnaast zijn onze machines geluidsarm en voldoen ze aan de nieuwste veiligheidseisen. We hebben gecertificeerde, ervaren en zeer gedreven personeel. Al onze standaarden zorgen voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving. We willen de overlast voor de omgeving minimaliseren en toch maximale output garanderen. 

Contact

Wilt u meer weten over onze precieze werkwijze of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan even contact met ons op. We staan voor u klaar en denken graag met u mee! Stuur ons een e-mail naar info@onderwater-sloopwerken.nl