Stelconplaten regio Utrecht en Zuid- Holland

Onderwater Sloopwerken is hét bedrijf dat u zoekt als het gaat om stelconplaten leggen! Deze kwalitatieve oplossing is een geweldige uitkomst voor de bestrating van uw erf of bedrijventerrein. Onderwater Sloopwerken geeft advies over de ondergrond voor betonplaten en het leggen van stelconplaten. Voordat we met het leggen beginnen, kiest u de geschikte stelconplaten uit ons assortiment. Laat u in uw keuze niet alleen leiden door de prijs, maar vraag onze adviseurs om degelijk en goed advies. Voor elke toepassing zijn er namelijk verschillende soorten stelconplaten. Zo zijn er diverse betonkwaliteiten en wapeningen die de plaat sterk maken. 

Stelconplaten regio Utrecht

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat professioneel stelconplaten legt in regio Utrecht? Dan bent u bij Onderwater Sloopwerken aan het juiste adres! Wij bieden een uniek totaalconcept, waarbij alles van A tot Z voor u wordt uitgevoerd. Van grondverzet en egalisatiewerkzaamheden tot aan het leggen. Wij gaan voor het perfecte eindresultaat, met als doel om onze klanten te ontzorgen. Wilt u het hele project uit handen geven? Wij staan voor u klaar.

20190422_102552.jpg
Renovatie sloopwerken regio Utrecht en Z

Stelconplaten regio Zuid-Holland

Op zoek naar een sloopbedrijf met expertise op het gebied van stelconplaten in regio Zuid-Holland? Dan bent u bij Onderwater Sloopwerken een het juiste adres! Elke situatie is anders. Afhankelijk van de grondsoort, belasting en betonplaat dient de grond op de juiste wijze te worden voorbereid. Een goede ondergrond is van groot belang om onder andere verzakkingen en scheuren in de betonplaten te voorkomen. Wij geven u hier het beste advies!

Neem contact met ons op

Overweegt u om stelconplaten door ons te laten aanleggen? Heeft u vragen over het leggen en leveren of bent u benieuwd naar de prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen naar info@onderwater-sloopwerken.nl of bellen naar 06 – 44 87 88 17.